Nota de Premsa nº: 9/2005
Barcelona, 4 de març de 2005
CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT DE LLANÇAMENTS D'HIVERN
Aquest diumenge 6 de març es disputarà la tretzena edició Campionat de Catalunya Absolut de Llançaments d’Hivern, organitzat pel Club Atletisme Tarragona i la Federació Catalana d'Atletisme a l’Estadi Municipal Camp Clar de Tarragona.
Més de seixanta atletes intervindran en aquest campionat autonòmic que es disputarà en jornada matinal i on s’espera la participació dels millors especialistes catalans. Destaca la presència de la llançadora olímpica i nascuda a Tarragona, Irache Quintanal (FCB), recent medalla d’argent en els Campionats d’Espanya de Pista Coberta celebrats a Madrid. També podem destacar en llançament de disc a la veterana Sònia Godall (Integra 2) que ha tornat als primers llocs del rànquing estatal. Marta Alonso (FCB) i Irene Polo (Chapín Jerez) són les favorites en javelina i martell respectivament.
En homes, destaquen atletes com Eloi Rovira (FCB) en pes, Ivan Tirado (FCB) en disc, Antonio Cortes (Carrefour Lleida) en javelina, i a Joan Bea (FCB) i Antón Mª Godall (Integra 2) en llançament de martell.
Malauradament els recordistes estatals de llançament de martell, Berta Castells i Moisès Campeny, no poden participar en aquest campionat per lesions.

Horari

10.00 H  Disc M
11.00 H  Javelina F     Pes M
12.00 H  Martell M      Pes F
13.15 H  Martell F      Martell JVM (F/C)
14.30 H  Javelina M
15.30 H  Disc F

Historial
 
 

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació