Nota de Premsa nº: 1/2006
Barcelona, 19 de gener de 2006
CAMPIONAT DE CATALUNYA EN PISTA COBERTA

Aquest diumenge, 22 de gener, se celebrarà a Vilafranca del Penedès el XXXè Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta. Més de 250 atletes competiran a Vilafranca en aquests campionats autonòmics. Les principals figures de l’atletisme català es podran veure lluitant pel títol autonòmic.

Destaquen atletes com Àlvaro Aljarilla (FCB) en 60 m, José Guzmán (FC Barcelona) i Marc Puigtió (FCB) en 60 m i 200 m llisos, Alex Iranzo (M.C. Lleida) en 400 metres, Francisco Tugores (CA Lloret) en 800 m i Sergi Silvero (FCB) en els 1.500 metres. En els 60 m tanques podem destacar a Jackson Quiñonez (FCB) i Xavier Vega (FCB), i en els concursos destaquen Albert Pujades (FCB), Miquel Vélez (FCB) i Lemen Fatty (M.C. Lleida) en salt d’alçada, Miquel Moya (FCB), Josep Mª Gener (FCB) i Roger Carulla (M.C. Lleida) en salt de llargada, Eduard Pérez (FCB) i Pere Joseph (FCB) en triple salt, Francesc Xavier Rodríguez (Benacantil P.A.) en salt amb perxa, i per últim en llançament de pes destaquem a Eloi Rovira (FCB) i Carles Geronès (Girona CB-CAP).

En dones podem citar a figures catalanes com les velocistes Laura Trapero (FCB), Eva Martín (FCB) i Sílvia Riba (CA Vic) que estan inscrites en 60 m i 200 metres, Laia Forcadell (L’Hospitalet A) en els 400 metres, Judit Barberà (FCB) i Montse Mas (FCB) en 800 m, i en la prova dels 1.500 metres tenim a Anna Bové (FCB), Ester Guerrero (Cornellà At.) i Alba Martínez (CA Manresa). En la prova de 60 m tanques participarà Esmeralda Arriscado (AAC), en perxa Marta Cot (Benacantil), en llargada Júlia Estefanell (AAC) i Sílvia Riba (CA Vic), en triple salt Roser Ríos (AAC) i Dèbora Calveras (CA Manresa), Per últim, destacar la participació de la llançadora olímpica Irache Quintanal (FCB) en llançament de pes.

Durant el cap de setmana també es celebrarà 1’11è Campionat de Catalunya de Proves Combinades on destaquen atletes com Marc Julià (A. GEiEG) i Adrià Serres (CA Tarragona) en l’heptatló masculí, i Cristina Bàrcena (FCB) i Marta Miró (AAC) en el pentatlò femení.

Horari / Historial / Atletes inscrits


PROVES COMBINADES

Horari
/ Historial / Atletes inscrits

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació

.