Nota de Premsa nº: 11/2006
Barcelona, 9 de març de 2006
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE LLANÇAMENTS D'HIVERN

Mario Pestano competirà fora de concurs

El proper diumenge 12 de febrer se celebrarà la catorzena edició del Campionat de Catalunya de Llançaments d’Hivern, organitzat pel Centre Atlètic Laietània a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Mataró.

El millors especialistes catalans competiran en aquest campionat en lluita per aconseguir el títol autonòmic.

Mario Pestano (Arona-Cajacanar) sortirà en la seva especialitat de llançament de disc fora de concurs. L’atleta canari, que aquesta temporada s’ha traslladat ha entrenar-se al CAR de Sant Cugat, ja va aconseguir la setmana passada un gran registre de 64,97 metres.

Els atletes catalans més destacats que competiran a Mataró són Moisès Campeny (FCB), recordman estatal de llançament de martell, Eloi Rovira (FCB) que durant els passats estatals de pista coberta va batre el rècord de Catalunya de llançament de pes amb un registre de 18,06 metres, Carles Geronès (Girona Costa Brava-CAP), Núria Ferrer (AAC) en llançament de javelina, i Sonia Godall (L’H) en disc, entre d’altres. Malauradament aquesta competició coincideix amb l’encontre internacional júnior i promesa de llançaments a Toulouse, fet que impedeix que atletes com Berta Castells, rècordwoman estatal de martell, i Marta Alonso no puguin participar a Mataró.

Horari:

09.30 Disc F

10.40 Javelina F

11.40 Javelina M      Pes M

12.40 Disc M          Pes F

13.55 Martell M

15.00 Martell F


Atletes inscrits  /   Historial


Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació

.