Nota de Premsa nº: 15/2006
Barcelona, 6 d'abril de 2006
COMENÇA LA LLIGA CATALANA DE CLUBS

Aquest cap de setmana comença la Lliga Catalana de Clubs 2.006, que tradicionalment representa l’inici de la temporada de competicions de pista a l’aire lliure, una vegada finalitzada la temporada de pista coberta i cros.

A la Lliga Catalana de Clubs es disputen dues jornades classificatòries amb mig programa de proves els dies 8 i 22 d’abril, i una jornada final a programa complert el dia 7 de maig. En aquestes tres jornades participen els clubs classificats segons els resultats de la temporada passada. No participen els clubs que prenen part a la Divisió d’Honor i en la Primera Divisió del Campionat d’Espanya de Clubs.

Els encontres d’aquesta primera jornada es disputen en jornada de tarda a partir de les 16.00 hores, i es realitzaran a l’Estadi Municipal L’Hospitalet Nord, organitzat per L’Hospitalet Atlètic, el Grup A; i a l’Estadi Municipal de Castellar del Vallès, organitzat pel Club Atlètic Castellar, el Grup B.

La Lliga Catalana també disputa encontres en la segona i tercera categories amb les mateixes dates i amb el mateix sistema de puntuació.


WEB


Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació