Nota de Premsa nº: 20/2006
Barcelona, 11 de maig de 2006

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES

Aquest cap de setmana, 13 i 14 de maig, la Federació Catalana d’Atletisme organitza el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en les categories Absolut, Promesa, Júnior i Juvenil. Les Competicions es desenvoluparan en jornades de matí i tarda a l’Estadi de Serrahima de Barcelona.

En el programa s’hi inclouen les proves de decatló i heptatló masculí i femení, respectivament, per a les categories absoluta, promesa i júnior. Per a la categoria juvenil, les proves són l’octatló i exatló, masculí i femení respectivament.

Uns trenta-nou atletes participaran en aquests campionats on destaca la presència d’Agustí Félix (PC), recent Campió d’Espanya en pista coberta, Alberto Castillo (AAC), Marc Julià (Aq. GEiEG) en la categoria masculina. En dones, la favorita és Marta Miró (AAC), i també destaquen Anna Circuns (CA Manresa), Clara Guixà (Lleida), Cristina Bàrcena (FCB), Raquel Lezcano (SP) i Jennifer Sugrañes (Lleida).

Els actuals campions autonòmics absoluts d’aquesta modalitat atlètica són Alberto Castillo i Marta Miró, en l’edició passada que també es va celebrar a Barcelona.


Atletes admesos - Horari - Historial

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació