Nota de Premsa nº: 22/2006
Barcelona, 7 de juny de 2006

OPEN CATALUNYA

Arriba l’Atletisme d’Alt Nivell a Barcelona

El proper dissabte 10 de juny, a l’Estadi Olímpic de Montjuïc “Lluís Companys” de Barcelona, la Federació Catalana d’Atletisme organitza l’Open Catalunya – 86è Campionat de Catalunya Absolut d’Atletisme en Pista. Un nou format de competició que inclou el tradicional campionat autonòmic que amb la característica d’Open es converteix aquest any en un Míting Internacional d’Atletisme.

Els millors atletes catalans tindran l’oportunitat de disputar la competició més important del calendari atlètic català amb els millors contrincants possibles, fet que facilitarà la consecució de les millors marques. L’aficionat a l’atletisme, el públic en general, tindrà l’ocasió de tornar a veure atletisme del bo a l’Estadi.

Concretament en algunes proves s’ha fet un gran esforç per poder gaudir del millor nivell possible, com per exemple en els 3.000 m obstacles, on en la llista de sortida figuren noms com l’actual recordman d’Espanya, Luis M. Martín Berlanas, o també Antonio Jiménez “Penti”, Eliseo Martín i el català Josep Lluís Blanco, que afegits als kenyans Richard Matelong i Julius Nyamu completen una prova molt difícil de superar actualment.

També hem de destacar la participació de grans figures de l’atletisme com Reyes Estévez en els 1.500 m, Eugenio Barrios, Manuel Olmedo i Mique Quesada en els 800 m, Alberto García en els 5.000 m, Jackson Quiñonez en els 110 m tanques, Eduardo Ivan Rodriguez en els 400 m tanques, Pere Joseph i Eduard Pérez en triple salt, Javier Gazol en salt amb perxa,i Moisès Campeny en martell, entre d’altres.

En dones les proves fortes seran els 800 i els 1.500 metres amb la participació de la portuguesa Carmo Tavares, Margarita Fuentes Pila i Montse Mas en els 800m, i Núria Fernández i Rosa Mª Morató en els 1.500 m on tindran la competència d’atletes procedents del Marroc, kenyanes i portugueses. També podem destacar la presència de les nostres figures Maria Vasco en els 5km marxa, Laia Forcadell en els 400 m tanques, Berta Castells en el martell i Irache Quintanal en llançament de pes i disc.


*WEB*

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació