Nota de Premsa nº: 23/2006
Barcelona, 16 de juny de 2006

FINAL CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS

Aquest cap de setmana se celebraran les diferents jornades finals del Campionat d’Espanya de Clubs on es decidiran els títols de Campió d’Espanya de Clubs i els ascensos i descensos de les categories.

Uns quants equips catalans competiran en els encontres del cap de setmana amb interessos diferents.

El Futbol Club Barcelona competirà en els dos quadrangulars que decideixen el títol absolut en la Divisió d’Honor. Els homes competiran al Polisportiu Gaetà Huguet de Castelló en front de l’actual campió el Puma Chapín Jerez i el Playas Castelló i el Benacantil Puerto Alicante. Les dones es desplaçaran a València a les pistes de l’Estadi del Túria on s’enfrontaran al també campió vigent el València Terra i Mar, el Benacantil Puerto Alicante, i el Puma Chapín Jerez. No tenim cap club català en els encontres per evitar el descens.

En quan a la Primera Divisió també tenim a clubs catalans en els encontres que lluitaran per l’ascens a la Divisió d’Honor. En dones, L’Hospitalet Atlètic i el C.A. Manresa competiran al Complex Polisportiu de L’Hospitalet Nord en front de l’Oviedo Atletismo i l’UCAM At. Cartagena. En homes, l’Agrupació Atlètica de Catalunya UBAE es desplaçarà a Castelló per disputar l’ascens amb el S.G. Pontevedra, Nerja At. Cueva de Nerja i el Fent Camí Mislata.

A la Segona Divisió també tenim equips catalans que aquest diumenge disputen la Fase Final. L’Hospitalet Atletisme competirà a la Ciutat Esportiva d’Elx en homes, i el Medilast Carrefour Lleida ho farà a l’Estadi Esportiu Municipal d’Haro.


WEB   /   Nota de Premsa de la RFEA

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació