Nota de Premsa nº: 29/2006
Barcelona, 1 de novembre de 2006

COMENÇA LA TEMPORADA DE CROS

Cros Sabadell 2006Aquest cap de setmana comença la temporada catalana de cros 2006-2007 amb la celebració de tres festivals atlètics en diferents llocs de Catalunya. Destaca l'edició número cinquanta-una del Cros de Calldetenes, el més antic de quants se celebren a Catalunya, també l'onzè Cros d'Olot i la primera edició del Cros La Muntanyeta per a la Integració a Sant Boi del Llobregat, tots tres se celebraran el proper diumenge 5 de novembre.

El calendari català de cros està ple de bones ofertes atlètiques amb una trentena de crossos distribuïts per tot el territori català. La temporada té com a culminació, en l'àmbit català, el Campionat de Catalunya de Cros Individual en les diferents categories. Aquest any l'autonòmic se celebrarà el proper 11 de febrer a Reus, coincidint amb el 48è. Gran Premi Marcel·lí Gené. El Campionat de Catalunya de Cros per Clubs se celebrarà a Mataró coincidint amb el 37è Cros Ciutat de Mataró el proper 28 de gener. Com sempre els Campionats de Catalunya serveixen també per confeccionar els atletes i els clubs que participaran en els diferents Campionats d'Espanya de Cros.

A nivell estatal hem de destacar el Campionat d'Espanya de Cros, que aquesta temporada se celebrarà a Càceres (Extremadura) el proper 11 de març. El Campionat d'Espanya de Cros per Clubs es realitzarà el 25 de febrer a Jerez de la Frontera.

A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat del Món que se celebrarà el 24 de març a Mombasa (Kenya). Però abans tenim el Campionat d'Europa de Cros que es realitzarà a Sant Giorgio su Legnano (Itàlia) el 10 de desembre.


CALENDARI

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació