Nota de Premsa nº: 3/2006
Barcelona, 20 de gener de 2006
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA ATLÈTICA

El proper diumenge 22 de gener, el Club Atletisme Viladecans i el Departament d’Esports de l’Ajuntament de la ciutat organitzen el 74è Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta en les categories absolut, promesa, junior i juvenil, conjuntament amb el 20è Gran Premi de Marxa Ciutat de Viladecans.

La matinal atlètica començarà a partir de les 9 hores i es realitzaran al circuit urbà que es troba al Parc Torre Roja de Viladecans.

El millors atletes catalans participaran en aquest campionat autonòmic en lluita per aconseguir el títol de Campió de Catalunya 2.006, així com també podrem gaudir de la presència d’atletes estatals de gran nivell en la participació del Gran Premi Ciutat de Viladecans.

La distància de les categories absolutes serà de 20 quilòmetres tant en homes com en dones, i podem destacar atletes de la categoria de Maria Vasco (CA Montbui), Beatriz Pascual (València TiM), Rocio Florido (V. TiM.), i Teresa Linares (C.C.). En homes podem destacar a José Antonio González Gorbacho (AAC), i David Sánchez (M.C. Lleida) .

Beatrtiz Pascual i José Antonio González són els actuals Campions de Catalunya, títol que van aconseguir l’edició passada celebrada a Badalona.


Horari / Historial

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació

.