Nota de Premsa nº: 32/2006
Barcelona, 14 de desembre de 2006

COMENÇA LA TEMPORADA DE PISTA COBERTA

Aquest divendres 15 de desembre comença la temporada de pista coberta amb la celebració dels tradicionals controls de salts al CAR de Sant Cugat.

El cap de setmana del 13 i 14 de gener començaran les competicions amb els programes complets a Vilafranca del Penedès amb la celebració del Campionat de Catalunya de Clubs, i les primeres jornades de controls absoluts, així com dels controls cadets i juvenils.

Aquest any la temporada disposa de vuit jornades de controls absoluts, quatre jornades de promoció en les categories cadet i juvenil, i dos controls de salts al CAR de Sant Cugat. També es disputaran a Vilafranca els diferents campionats autonòmics en totes les categories.

Com a cita més important del calendari de pista coberta català tenim la celebració del 31è. Campionat de Catalunya Absolut l’11 de febrer. L’autonòmic de proves combinades serà el 20 i 21 de gener, i el de Campionat de Clubs el 13 de gener.

A nivell estatal destaca el Campionat d’Espanya Absolut que se celebrarà a Sevilla els dies 17 i 18 de febrer. La culminació de la temporada de pista coberta arriba des del dia 2 al 4 de març amb el Campionat d’Europa que se celebrarà a Birmingham (GBR). 


CALENDARI

Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació