Nota de Premsa nº: 6/2006
Barcelona, 16 de febrer de 2006
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

El proper diumenge 19 de febrer, el Club Atletisme Sport Canet, organitza el LXXXVIè Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i la VIIIa edició del Campionat de Catalunya de Cros Curt., conjuntament amb el Cros XXVè Aniversari CA Sport Canet.

Aquesta serà la segona vegada que Canet acull el Campionat de Catalunya de Cros Curt després d’organitzar l’edició de 2.001. En quan al cros llarg, aquesta serà la primera vegada que Canet organitza aquesta competició. La designació del Cros de Canet com a seu del Campionat Català de Cros és una bona manera d’afegir-se a la celebració d’aquest aniversari tan remarcable que celebra el CA Sport Canet.

El Campionat de Catalunya de Cros és la competició més important del calendari atlètic català de cros, i com és habitual, és prova selectiva per formar part de l’equip que participarà en el Campionat d’Espanya de Cros que es celebrarà a La Morgal-Llanera (Astúries) el 19 de març. Com cada any, els tres primers classificats a l’autonòmic tindran assegurada automàticament la selecció per l’estatal de cros.

Els actuals campions absoluts que van aconseguir el títol la temporada passada a Calldetenes van ser Carles Castillejo, que ja acumula 3 campionats consecutius, i Rosa Maria Morató, actual Campiona d’Espanya Absoluta. En quan al cros curt, els actual campions autonòmics són Isabel Eizmendi i Lluís Mezquida.

S’espera la participació dels millors especialistes catalans com per exemple Rosa Morató, Judit Pla, Isabel Eizmendi i Jacqueline Martín, entre d’altres. En homes s’espera la presència de Carles Castillejo, Fco. Javier Cortes i Josep Lluís Blanco.

Com a principal novetat, aquest any l’autonòmic de cros comptarà amb una dotació de 14.000 €, aportats per la Federació Catalana i el CA Sport Canet, destinats a premis en metàl·lic pels vencedors en les categories absolutes tant en cros llarg com en curt.

Amb tots aquests ingredients es podrà gaudir d’una esplèndida matinal atlètica que començarà a partir de les 09.30 hores amb les categories inferiors fins arribar al migdia que es disputaran les curses absolutes.


Horari  /  Historial  /  Premis


Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació

.