Nota de Premsa nº: 8/2006
Barcelona, 23 de febrer de 2006
CAMPIONAT D'ESPANYA EN PISTA COBERTA

El proper cap de setmana, 25 i 26 de febrer, se celebrarà la 42a edició del Campionat d’Espanya Absolut en Pista Coberta al Palau Municipal dels Esports Antonio Elorza de Anoeta, a Sant Sebastià. Més de seixanta atletes catalans participaran en aquest campionat estatal. El Campionat d’Espanya Absolut és decisiu per a la formació de l’equip espanyol que participarà als Campionats del Món que es celebraran a Moscou del 10 al 12 de març.

De la representació catalana destaca la presència d’atletes com Álvaro Aljarilla (FCB) en 60 metres, recent Campió d’Espanya Promesa, José Guzmán (FCB) inscrit en les proves de 60 i 200 metres. En els 800 m cal destacar a Miquel Quesada (FCB) i Francisco Tugores (Lloret-La Selva) també campió promesa el cap de setmana passat. En els 60 m tanques destaca el que ha estat la figura de la temporada indoor fins al moment, amb la consecució del rècord d’Espanya més antic, Jackson Quiñones (FCB) que tornarà a intentar batre el que ara és el seu propi rècord. En salts podem destacar a Eduard Pérez (FCB) i Pere Joseph (FCB) com a principals favorits en la prova de triple salt. En perxa Fco. Javier Rodriguez (Pt. A), i en llargada també destaca l’atleta gironí, Josep Mª Gener (FCB).

En dones podem destacar la presència de jove Eva Martín (FCB) en els 200 metres, Laia Forcadell (L’H) en els 400 metres, Montse Mas (FCB) en els 800 m.En salt amb perxa tenim a l’Anna Maria Pinero (AAC), en el pentatló Cristina Bàrcena (FCB) i per últim la llançadora de pes Irache Quintanal (FCB) que va ser campiona l’any 2.003.


Web del Campionat   /   Nota de Premsa RFEA   /   Atletes inscrits


Alberto Ruiz
Premsa i Comunicació

.