Barcelona, 8 de març de 2007
Nota de Premsa nº: 12/2007

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

16a. NIT DE L'ATLETISME CATALÀ

El proper divendres 16 de març de 2.007 a les 21'30 hores, la Federació Catalana d'Atletisme organitza la ja tradicional “NIT DE L'ATLETISME CATALÀ” a l'Hotel NH Pòdium de Barcelona.

La Nit, que aquest any arriba a la setzena edició, reuneix a tots els que formem part de la gran família atlètica catalana per fer la tradicional concessió de premis i guardons a les persones que, en mèrit al seu treball i dedicació, hagin estat mereixedores del nostre públic reconeixement.

José Luis Blanco a GöteborgJesús Angel Garcia Bragado a GöteborgRosa Morató a l'Open Catalunya 2006Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.006 han estat per Jesús Àngel García Bragado i José Luís Blanco, ex-aequo en la categoria masculina, i Rosa Maria Morató en la femenina. Els dos atletes van aconseguir medalla en els passats Campionats d'Europa celebrats a Goteborg, i l'atleta de Navarcles va quallar una impressionant temporada amb rècord d'Espanya, Campiona Absoluta i un segon lloc a la Súperlliga Europea.

També es farà lliurament de premis als millors atletes catalans en totes les categories. Igualment rebran el reconeixement públic els entrenadors dels atletes guardonats, i els atletes que han batut durant la temporada 2.006 un rècord de Catalunya. En les diferents categories, aquesta temporada destaquen noms d'atletes ja consolidats tot i la seva joventut, com per exemple els guanyadors de la categoria promesa, Berta Castells, recordista estatal absoluta, i Pere Joseph, Campió d'Espanya Absolut en pista coberta 2.006. També rebrà una Distinció Especial en Jackson Quiñonez, que en el seu primer any amb la nacionalitat espanyola va batre el rècord d'Espanya dels 60 i 110 metres tanques, dos dels rècords més antics de la taula espanyola.

Aquest any la Federació vol retre homenatge per la seva trajectòria a Mari Cruz Díaz i Reyes Sobrino, pioneres en la marxa atlètica femenina i amb importants èxits nacionals i internacionals en els seus historials esportius. Es rendirà un públic reconeixement a tota una vida dedicada a l'atletisme a l'entrenador Josep Molins, així com a la directiva Marina Hoernecke. També es farà el lliurament de la Insígnia d'Or de la FCA a Guillem Ros, ex-president de la Federació Catalana d'Atletisme.

La Federació Catalana d'Atletisme també vol fer un merescut reconeixement a la seva tasca en la difusió i promoció de l'atletisme català al diari Sport, i a l'entitat l'Aliança, pel seu suport a la Federació Catalana i a l'atletisme en general.

Es farà el lliurament dels trofeus als clubs Campions de Catalunya a l'aire lliure i en pista coberta en les diverses categories. A l'apartat dedicat als jutges es farà lliurament de la insígnia d'argent als jutges amb 25 anys i també menció especial als jutges que aquest any varen passar a la categoria d'Honoraris.


Premiacions