Barcelona, 10 d'abril de 2007
Nota de Premsa nº: 17/2007

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

COMENÇA LA LLIGA CATALANA DE CLUBS

Aquest cap de setmana comença la Lliga Catalana de Clubs 2.007, que tradicionalment representa l'inici de la temporada de competicions de pista a l'aire lliure, una vegada finalitzada la temporada de pista coberta i cros.

A la Lliga Catalana de Clubs es disputen dues jornades classificatòries amb mig programa de proves els dies 15 i 22 d'abril, i una jornada final a programa complet el dia 20 de maig. En aquestes tres jornades participen els clubs classificats segons els resultats de la temporada passada. La suma de les puntuacions de les dues jornades classificatòries decidirà l'agrupament de la participació en la Fase Final. No participen els clubs que prenen part a la Divisió d'Honor i en la Primera Divisió del Campionat d'Espanya de Clubs.

Els encontres d'aquesta primera jornada es disputen en jornada matinal, i es realitzaran a l'Estadi Moisès Llopart del Prat del Llobregat, organitzat pel Pratenc AA, el Grup A; i a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona, organitzat per l'Agrupació Atlètica de Catalunya UBAE, el Grup B.

La Lliga Catalana també disputa encontres en la segona i tercera categories amb les mateixes dates i amb el mateix sistema de puntuació.


1a. Categoria M i F - 2a. Categoria M - 3a. Categoria M i 2a. F