Barcelona, 28 de maig de 2007
Nota de Premsa nº: 24/2007

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

OPEN CATALUNYA
L'AUTONÒMIC MÉS INTERNACIONAL

El proper dissabte 2 de juny, se celebrarà la segona edició de l'Open Catalunya, en el marc del 87è Campionat de Catalunya Absolut d'Atletisme en Pista, a l'Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys de Barcelona.

Ara fa un any que la Federació Catalana d'Atletisme va iniciar aquest nou format de competició, on s'afegeix al tradicional campionat autonòmic la característica d'Open, donant a algunes proves el nivell d'un Míting Internacional amb l'objectiu de portar a l'Estadi el millor atletisme de pista.

Amb aquest format els millors atletes catalans tenen l'oportunitat de disputar la competició més important del calendari atlètic català amb els millors contrincants possibles, fet que pot facilitar la consecució de les millors marques. Els millors atletes catalans, una bona representació de atletes de resta de l'Estat, i atletes de catorze països garanteixen una bona jornada atlètica a l'Estadi. Cinc-cents atletes catalans participaran en lluita pel títol autonòmic, i més d'un centenar d'atletes competiran fora de concurs en qualitat de míting.

Podrem gaudir en algunes proves d'un magnífic nivell en els 3.000 m obstacles encapçalant el cartell José Luís Blanco, que tindrà en els atletes kenyans la màxima competència juntament amb Eliseo Martín. Els 800 metres prometen un bon espectacle amb Miquel Quesada, Antonio Reina i la representació estrangera. També els 1.500 metres on tenim a Reyes Estévez, Pedro Esteso, Francisco España i José Antonio Redolat. En els 5.000 metres s'espera una bona cursa amb els catalans Carles Castillejo i José Ríos. En els 110 m tanques es produirà l'interessant duel entre Jackson Quiñonez i Felipe Vivancos.

En dones podem destacar a Rosa Maria Morató, que aquesta vegada participarà en els 1.500 metres. Eva Martín, que recentment ha batut el rècord d'Espanya de 300 metres inscrita en els 100 i 200 m. També figures com Maria Vasco, Berta Castells, Laia Forcadell, Montse Mas, Judit Pla tindran l'oportunitat d'oferir el millor espectacle al públic català que s'apropi a l'Estadi Olímpic.


Web Campionat  /  Atletes més destacats