Barcelona, 13 de juny de 2007
Nota de Premsa nº: 25/2007

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

TORNEIG DE FEDERACIONS

El proper dissabte 16 de juny se celebrarà el Campionat d'Espanya de Federacions Autonòmiques de 1a. categoria a Córdoba, conegut tradicionalment com el Torneig de Federacions.

La Selecció Catalana sempre surt com una de les favorites, ja que ha estat la gran dominadora d'aquest campionat estatal des que l'any 1976 es va iniciar aquest model de competició. A l'historial de la competició, tant la Selecció Catalana femenina com la masculina han vençut 23 vegades de les 27 edicions disputades. En aquesta ocasió, Catalunya també defensarà el títol en les dues categories, ja que va aconseguir el doblet la temporada passada a Puertollano.

La Federació Catalana presenta equips molt competitius en les dues categories. Podem destacar la presència de figures com Miguel Quesada que participarà en els 800 metres, Ayad Lamdassem en els 3.000 m, José Ríos en 5.000 m, Pere Joseph en triple salt i Moisès Campeny en llançament de martell. En dones podem destacar algunes figures com Eva Martín que farà els 200 metres i el relleu curt, Montse Mas els 800 m, Laia Forcadell els 400 m tanques, Maria Vasco els 5km marxa, Irache Quintanal el llançament de disc, Berta Castells el de martell, i Anna Mª Pinero en salt amb perxa, entre d'altres.


Selecció Catalana   /   Historial    /  Atletes inscrits