Barcelona, 25 de gener de 2007
Nota de Premsa nº: 3/2007

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS PER CLUBS

El proper diumenge 28 de gener se celebrarà l'edició número vuitanta-set del Campionat de Catalunya de Cros per Clubs, un dels esdeveniments esportius més antics de quants se celebren a Catalunya i a la resta de l'Estat Espanyol. En aquesta edició, el campionat autonòmic es realitzarà en el marc del 37è Cros Ciutat de Mataró, organitzat pel Grup d'Atletisme Lluïsos de Mataró.

Aquesta serà la quarta vegada que la ciutat de Mataró organitza aquest campionat, desprès de les edicions celebrades els anys 1.925, 34 i 51. El festival atlètic començarà a partir de les 9,00 hores i es desenvoluparà pel circuit de cros que es troba als voltants de l'Estadi Municipal d'Atletisme de Mataró.

El Futbol Club Barcelona, en homes, i el Medilast Carrefour Lleida, en dones són els actuals campions absoluts, títols que van aconseguir l'edició passada a Sabadell. El FCB ha estat el gran dominador en la categoria masculina amb un total de trenta-cinc triomfs aconseguits. En dones, és el Club Atlètic Vic qui ha aconseguit més victòries en la màxima categoria amb sis.

També se celebrarà la cinquena edició del campionat en la modalitat de Cros Curt. El Medilast Carrefour Lleida, en homes, i el Club Atlètic Manresa defensaran els títols aconseguits la temporada passada a Sabadell.


Reglament-Horari / Historial / Historial Cros Curt / Web Club Organitzador