Barcelona, 30 d'octubre de 2007
Nota de Premsa nº: 31/2007

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

COMENÇA LA TEMPORADA DE CROS
Campionat de Catalunya de Cros 2007Aquest cap de setmana comença la temporada catalana de cros 2006-2007 amb la celebració de dos festivals atlètics. Destaca l'edició número cinquanta-dos del Cros de Calldetenes, el més antic de quants se celebren a Catalunya, també es disputarà el Cros d'Olot que aquesta any arriba a la dotzena edició. Les dues competicions se celebraran el proper diumenge 4 de novembre.

Campionat de Catalunya de Cros 2007El calendari català de cros està ple de bones ofertes atlètiques amb una trentena de crossos distribuïts per tot el territori català. La temporada té com a culminació, en l'àmbit català, el Campionat de Catalunya de Cros Individual i de Clubs en les diferents categories que se celebrarà el proper 17 de febrer a Vic (excepte les categories Promesa i Veterà que se celebraran a Sabadell el 27 de gener). El Campionat de Catalunya de Clubs Cros Curt se celebrarà a Ripollet. Com sempre els Campionats de Catalunya serveixen també per confeccionar els atletes i els clubs que participaran en els diferents Campionats d'Espanya de Cros.

A nivell estatal hem de destacar el Campionat d'Espanya de Cros, que aquesta temporada se celebrarà a Tarancón (Huelva) el proper 16 de març. El Campionat d'Espanya de Cros per Clubs es realitzarà el 2 de març a Madrid.

A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat del Món que se celebrarà el 30 de març a Edimburg, Escòcia. Però abans tenim el Campionat d'Europa de Cros que es realitzarà a Toro (Zamora) el 9 de desembre.

Calendari