Barcelona, 27 de novembre de 2007
Nota de Premsa nº: 32/2007

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

GRAN PREMI DE CATALUNYA DE MARXA ATLÈTICA
Paquillo Fernández i Maria Vasco, grans atraccions a Granollers
Presentació Gran Premi de Catalunya de MarxaAquest diumenge 2 de desembre se celebrarà el Gran Premi de Catalunya de Marxa Atlètica al circuit homologat del carrer Anselm Clavé de Granollers, organitzat per la Federació Catalana d'Atletisme i el Club Atlètic Granollers, amb el suport del Consell Català de l'Esport i l'Ajuntament de Granollers.
Aquest esdeveniment atlètic comptarà amb una participació de luxe amb els millors atletes catalans, estatals i una destacada participació internacional. En la categoria masculina destaca la presencia de Paquillo Fernández, uns dels millors marxadors mundials de tots els temps i recent subcampió del món a Osaka. També Mikel Odriozola, Juan Manuel Molina i José A. González, entre d'altres. De la representació internacional destaca Ivano Brugneti (Itàlia) actual campió olímpic, Ylya Markov (Russia) subcampió olímpic a Atlanta 96 i Campió del Món i Campió d'Europa els anys 1999 i 98 respectivament. També Hatem Goula (Tunísia), tercer als passats mundials d'Osaka darrera de Paquillo Fernandez.
En dones, destaca Maria Vasco, recent medallista als mundials d'Osaka, Beatriz Pascual i Maria José Poves. Pel que fa la participació internacional s'ha de destacar a Kjersti Platzer (Noruega) subcampiona olímpica a Sydney, i Susana Feitor (Portugal) medalla de bronze als mundials de 2005, entre d'altres.
El festival atlètic començarà a partir de les 11,15 hores amb les curses de promoció i veterans, seguint amb les diferents categories fins arribar al migdia que es donarà la sortida de les curses internacionals. A les 12.15 h està prevista la de la categoria masculina amb una distància de 10 km, i a les 12.30 hores les dones, amb un recorregut de 5 km.

Reglament-Horari Historial atletes destacats