Barcelona, 13 de desembre de 2007
Nota de Premsa nº: 33/2007

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

COMENÇA LA PISTA COBERTA
Aquest divendres 14 de desembre comença la temporada de pista coberta amb la celebració dels tradicionals controls de salts al CAR de Sant Cugat.
El cap de setmana del 12 i 13 de gener començaran les competicions amb els programes complets a Vilafranca del Penedès amb la celebració del Campionat de Catalunya de Proves Combinades, el Campionat de Catalunya de Clubs sub-20, i la primera jornada de controls absoluts.
Aquest any la temporada disposa de vuit jornades de controls absoluts, quatre jornades de promoció en les categories cadet i juvenil, i dos controls de salts al CAR de Sant Cugat. També es disputaran a Vilafranca els diferents campionats autonòmics en totes les categories.
Com a cita més important del calendari català de pista coberta tenim la celebració del 32è. Campionat de Catalunya Absolut el 3 de febrer. Com ja hem dit, l'autonòmic de proves combinades serà el 12 i 13 de gener, i el Campionat de Clubs el 20 de gener.
A nivell estatal destaca el Campionat d'Espanya Absolut que se celebrarà a València els dies 23 i 24 de febrer. La culminació de la temporada de pista coberta arriba des del dia 7 al 9 de març amb el Campionat del Món que també se celebrarà al Palau Velòdrom Lluís Puig de València.

Calendari