Barcelona, 1 de febrer de 2007
Nota de Premsa nº: 4/2007

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA

Maria VascoEl proper diumenge 4 de febrer, el Centre Atlètic Laietània de Marató, amb el suport del Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament de la ciutat, organitzen el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta en les categories absolut, promesa, júnior i juvenil, que aquest any arriba a la setanta-cinc edició. Aquest campionat se celebrarà conjuntament amb el Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró.

La matinal atlètica començarà a partir de les 9 hores i es realitzaran al circuit urbà que es troba al Parc Central de Mataró. Les curses absolutes arribaran a prop del migdia, a les 11:10 h es donarà la sortida a les dones i a les 11:20 h als homes.

El millors atletes catalans participaran en aquest campionat autonòmic en lluita per aconseguir el títol de Campió de Catalunya 2.007, així com també podrem gaudir de la presència d'atletes estatals de gran nivell en la participació del Gran Premi Ciutat de Mataró.

Els actuals campions catalans són Beatriu Pascual i José Antonio González, que van aconseguir la victòria l'edició passada celebrada a Viladecans. Tots dos especialistes acumulen dos victòries consecutives en les edicions 2.005 i 2.006, encara que José A. González té un total de cinc títols en aquesta modalitat i Beatriu Pascual tres.

Aquesta cursa està inscrita en el Calendari Oficial de la Real Federación Española de Atletismo i representa la primera prova important per els atletes de cara als compromisos estatals i internacionals que es celebraran la temporada 2.007.

Com a nota destacada podem assenyalar la reaparició de Jesús Àngel García Bragado, que desprès d'aconseguir la medalla de plata en els Campionats d'Europa de Goteborg 2.006, va tenir que passar pel quiròfan. També participaran atletes d'alt nivell com la Maria Vasco, i les atletes Maria José Poves i Maria Teresa Gargallo com a participants del Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró.


Web organitzador / Reglament-Horari / Historial