Barcelona, 8 de febrer de 2007
Nota de Premsa nº: 6/2007

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA EN PISTA COBERTA

60 metres llisos VilafrancaAquest diumenge, 11 de febrer, se celebrarà a Vilafranca del Penedès el XXXIè Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta. Més de 250 atletes catalans competiran a Vilafranca en aquests campionats autonòmics. Les principals figures de l'atletisme català es podran veure lluitant pel títol autonòmic.

Destaquen atletes com Álvaro Aljarilla (FCB) en els 60 m llisos, Marc Altés (CN Reus Ploms) i Marc Puigtió (FCB) en 60 i 200 metres, Pau Fradera (Medilast Sport Lleida) i Daniel Pedro García (ISS-L'Hospitalet) en 400 metres, Abdeslam Louah (CA Sant Boi) que està inscrit en 800 i 1.500 m. En els concursos destaquen Miquel Vélez (FCB) en salt d'alçada, Miquel Moya (FCB) i Gonzalo Ferrer (Medilast Sport Lleida) en salt de llargada, Eduard Pérez (FCB) i Pere Joseph (FCB) en triple salt, Raül Mayor (FCB) i Joan Planas (Puma Chapín Jerez) en salt amb perxa, i per últim en llançament de pes destaquem a Eloi Rovira (FCB) i Carles Geronès (Girona CB-CAP).

En dones podem citar a figures catalanes com les velocistes Eva Martín (FCB), Sílvia Riba (CA Vic) i Placidia Azahara Martinez (FCB) en la prova dels 60 metres, Eva Martín també està inscrita en els 200 metres on també podem destacar a Andrea Díez (ISS-L'Hospitalet). Laia Forcadell (ISS-L'Hospitalet A) es la gran favorita en els 400 metres, Anna Vallhonesta (CA Manresa), i Anna Bové (FCB) en els 800 metres, aquesta última també està inscrita en la cursa de 1.500 m. En tanques destaca Esmeralda Arriscado (AAC-UBAE) i l'especialista en combinades Cristina Bàrcena (FCB), en salt amb perxa podrem veure a la recent recordista catalana, Anna Mª Pinero (FCB), juntament amb Marta Cot (P. Alicante) i Anna Palou (Puma Chapín Jerez), en llargada tenim a Sílvia Riba (CA Vic), en triple salt a Roser Ríos (FCB) i Dèbora Calveras (CA Manresa). Per últim, destacar la participació de la llançadora olímpica Irache Quintanal (FCB) en llançament de pes.


Horari / Historial / atletes participants