Barcelona, 15 de febrer de 2007
Nota de Premsa nº: 7/2007

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

CAMPIONAT D'ESPANYA EN PISTA COBERTA

Cartell Cnat. Espanya PCEl proper cap de setmana, 17 i 18 de febrer, se celebrarà la 43a edició del Campionat d'Espanya Absolut en Pista Coberta al Palau Municipal dels Esports de San Pablo a Sevilla. Més de setanta atletes catalans participaran en aquest campionat estatal. El Campionat d'Espanya Absolut és decisiu per a la formació de l'equip espanyol que participarà als Campionats d'Europa que se celebraran a Birmingham del 2 al 4 de març.

De la representació catalana destaca la presència d'atletes com Miguel Quesada (JA Sabadell) en els 800 metres, atleta que recentment a batut el rècord de Catalunya amb un registre de 1'47”59 i que encapçala el ranking espanyol de l'any. També el jove Marc Altès (CN Reus Ploms) en els 200 metres, Rubén Palomeque (FCB) en els 3000 m, el recordista estatal de 60 m tanques, Jakson Quiñonez (FCB), Miquel Vélez (FCB) en salt d'alçada, Raül Mayor (MS Lleida) i Joan Planas (P Chapín Jerez) en salt amb perxa, Gonzalo Ferrer (MS Lleida) en salt de llargada, Eduardo Pérez (P Chapín Jerez) i Pere Joseph (FCB) en triple salt, i per últim Agustín Fèlix (P Castelló) i Marc Julià (A. GEiEG) a l'heptatló.

En dones, podem destacar la presència de Laia Forcadell (ISS-L'H) que té la millor marca de l'any en la prova dels 400 metres, també l'Eva Martín (FCB) que figura segona en aquesta prova, però que també està inscrita en els 60 i 200 metres, Montse Mas (FCB) en els 800 m, Anna Mª Pinero (FCB) en salt amb perxa, atleta que ha brillat aquesta temporada amb els seus rècords de Catalunya, però és dubte per lesió, Anna Palou (P. Chapín Jerez) també en perxa, Irache Quintanal (FCB) en pes, i Cristina Bàrcena (FCB) en la combinada del pentatló.

Normativa i Horari / Atletes inscrits / Historial