Barcelona, 1 de març de 2007
Nota de Premsa nº: 8/2007

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

CAMPIONAT D'ESPANYA DE MARXA EN RUTA

El proper diumenge 4 de març se celebrarà l'edició número setanta-sis del Campionat d'Espanya de Marxa Atlètica en Ruta a Santa Eulària des Riu (Eivissa). Prop de mig centenar d'atletes catalans competiran en aquest campionat estatal que, com és tradicional, és decisiu per establir els diferents equips espanyols que participaran en les competicions internacionals d'aquesta temporada, com per exemple la Copa d'Europa que se celebrarà el 20 de maig a Leamington (GBR), i el Campionat del Món a Osaka a finals d'agost.

Podem destacar atletes catalans amb possibilitats com la Beatriu Pascual (V TiM), actual Campiona d'Espanya, i Maria Vasco (AE Blanc i Blau), Campiona d'Espanya en ruta en sis edicions. En homes, destaca Jesús Àngel García Bragado (Canal Isabel II), campió en 1.997 i 2.000, i José Antonio González (AE Blanc i Blau), campió en 2.004. A les categories inferiors podem destacar a Ferran Collados (FCB) en els 20 km promesa, Ousama M'Simar (CA Canovelles) en els 10 km júnior, Marta Mulero (ISS-L'H) i Raquel González (AAC-UBAE) en els 10 km júnior, i Maria Ferres (CA Laietània) en els 10 km juvenil.

En aquest campionat d'Espanya, a part de la classificació individual, també es competeix pel títol estatal per Federacions Autonòmiques en les categories de cadet i juvenil-júnior tant en homes com en dones. La temporada passada, Catalunya es va proclamar campiona en la categoria júnior femenina.


Horari / Selecció Catalana / Atletes inscrits