Barcelona, 1 de març de 2007
Nota de Premsa nº: 9/2007

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

CAMPIONAT D'ESPANYA JÚNIOR

El proper cap de setmana, 3 i 4 de març, se celebrarà la 34a. edició del Campionat d'Espanya Júnior en Pista Coberta al Palau dels Esports de Saragossa. Quasi un centenar d'atletes catalans participaran en aquest campionat estatal.

De la representació catalana destaca la presència d'atletes com Marc Altés (CN Reus Ploms) amb possibilitats en les proves de 60 i 200 metres, Edgar Pérez (AAC-UBAE) en els 200m, Marc Orozco (CA Olesa) en els 400 m, Alfons Farran (MS Lleida) inscrit en els 800 i 1.500 m, Tomàs Abellán (MS Lleida) i Esteban Montero (ISS-L'H) en perxa, i Gerard Puig (CA Laietània) en llargada i triple salt.

En dones podem destacar a Oyidiya Oji en 200 i 60 metres, Andrea Díez (ISS-L'H) en els 400 m, Anna Vallhonesta (CA Manresa) en els 800, Ester Guerrero (Pto. Alicante) inscrita en 1.500 i 800 metres, Cecília Pozo (CA Laietània) en els 3.000 m, Arantxa Murillo (AAC-UBAE) i Mª Àngels Fuentes (AAC-UBAE) en els 60 m tanques, Sílvia Fortuño (AAC-UBAE) en salt d'alçada, Mª Carmen Cruz (AAC-UBAE) en llargada, Débora Calveras (CA Manresa) i Natàlia Hurtado (CA Igualada) en triple salt, i Tamara del Rio (A. GEiEG) que té possibilitats en salt de llargada i el pentatló.

Campionat d'Espanya de Veterans

El proper cap de setmana, 3 i 4 de març, es disputarà la divuitena edició dels Campionats d'Espanya de Veterans en Pista Coberta al Palau Municipal dels Esports d'Oviedo. Més d'un centenar d'atletes catalans participaran en les diferents categories d'aquest campionat estatal en lluita pel títol de Campió d'Espanya.


JUNIOR >>> Horari / Atletes inscrits

VETERÀ >>> Web Campionat / Atletes inscrits