Barcelona, 16 de gener de 2008
Nota de Premsa nº: 1/2008

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA
Aquest diumenge 20 de gener, se celebrarà a Vilafranca del Penedès la dotzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta en les categories A i B. Aquest autonòmic es disputa a un atleta per prova.
La jornada matinal, que començarà a les 10,00 hores, està destinada a la categoria B, on els clubs participants competiran per una plaça d'ascens a la primera categoria. El mateix diumenge a partir de les 16,30 h els clubs de la categoria A competiran per a aconseguir el Campionat Autonòmic de 2.008.
El Futbol Club Barcelona lluitarà per revalidar el títol català per equips ja que és l'actual campió, tant en la categoria masculina com en la femenina. A l'historial d'aquest campionat l'Integra 2 (actual ISS-L'Hospitalet), l'Agrupació Atlètica de Catalunya i el mateix FCB es reparteixen els llocs d'honor en quasi la totalitat de les edicions. En quan als títols, el FCB és el dominador en la categoria masculina amb set victòries de les onze disputades. En la categoria femenina, el FCB també domina amb cinc títols, i els altres dos clubs empaten a tres títols.
A la categoria A, sis clubs presenten equip tant en homes com en dones, que són el FCB, MS Lleida, ISS-L'Hospitalet, AA Catalunya, CA Igualada, i CA Laietània. Els altres clubs són la JA Sabadell i Aquadiver-GEiEG, en homes, i el C.A. Vic i CA Manresa en dones.

Reglament-Horari / Clubs Classificats
Clubs A >>>  Sorteig i ordre de carrers / Atletes participants / Historial
Clubs B >>>  Sorteig i ordre de carrers / Atletes participants / Historial