Barcelona, 30 d'abril de 2008
Nota de Premsa nº: 14/2008

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

MULLA'T i CORRE
Al Circuit de Catalunya per l'Esclerosi Múltiple

Mulla't i Corre - Circuit de Monmeló - 4/5El proper diumenge 4 de maig se celebrarà la vuitena edició de la Cursa Atlètica Circuit de Catalunya, que tal i com indica el seu nom té la gran particularitat de que el Circuit de Montmeló és la pista on els participants disputen les curses. Després de la iniciativa començada l'any 2.001, aquesta vuitena edició deixa clar la consolidació d'un esdeveniment esportiu on tots els participants poden gaudir d'una bona experiència, conèixer des de dins el Circuit de Montmeló, i a la vegada contribuir en una causa solidària.
La matinal atlètica, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, presenta una jornada plena d'al·licients. Es disputaran tres curses a peu i dues de patins en línia. La festa atlètica començarà a les 10.00 hores amb la cursa de 3.000 metres, després es realitzarà la de 10.000 m que sortiran trenta minuts més tard, i l'última cursa, la d'una milla de distància, amb sortida les 11,30 hores. Posteriorment es realitzaran les curses de patins en línia.
Sota el lema de “Mulla't i Corre per l'Esclerosi Múltiple” es planteja un gran repte: el de millorar el rècord de participació aconseguit l'edició anterior d'una manera important fins a posar aquesta cursa entre les més importants de Catalunya.
També com les edicions precedents, aquesta iniciativa té com a objectiu principal recaptar fons destinats als projectes d'investigació impulsats per a la Fundació Esclerosi Múltiple. Tots els participants tindran el plaer de gaudir d'un paratge únic i contribuir a una causa noble, ja que la totalitat de la recaptació de la inscripció dels participants anirà a la Fundació Esclerosi Múltiple per a pal·liar els efectes d'una malaltia que limita i incapacita físicament a qui la pateix. El preu de la inscripció és de 12 € pels participants adults, i 6 € pels més joves.
Aquesta iniciativa pretén ser una festa de l'atletisme català que amb la motivació d'una bona causa pot unir a la gent de l'atletisme i gaudir en família d'una jornada dominical inoblidable. De fet aquest dia s'ha convertit en una jornada de portes obertes del Circuit de Catalunya, ja que tant els participants com els acompanyants poden conèixer des de dins aquesta magnífica instal·lació esportiva i gaudir d'una zona lúdic-recreativa que funcionarà des de les 09,00 hores.

Web Organitzador  /  Fundació Esclerosi Múltiple