Barcelona, 30 d'abril de 2008
Nota de Premsa nº: 15/2008

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

CAMPIONAT DE CATALNYA DE PROVES COMBINADES
Cristina Bàrcena al Campionat de l'any passat a SerrahimaEl proper cap de setmana, 3 i 4 de maig, la Federació Catalana d'Atletisme organitza el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en les categories Absolut, Promesa, Júnior i Juvenil. Les Competicions es desenvoluparan en jornades de matí i tarda a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona.
En el programa s'hi inclouen les proves de decatló i heptatló masculí i femení, respectivament, per a les categories absoluta, promesa i júnior. Per a la categoria juvenil, les proves són l'octatló i hexatló, masculí i femení respectivament. Les competicions començaran a partir de les 10.30 hores en les jornades matinals, i a les 15.30 h a les de la tarda.
Més de quaranta atletes participaran en aquests campionats on destaca la presència de Ferran Fontarnau (CA Vic) i Alberto Castillo (AAC). En dones podem destacar a Cristina Bàrcena (FCB) i Marta Miró (AAC).
Els actuals campions en la categoria absoluta són Alberto Castillo i Cristina Bàrcena, que van aconseguir el títol la temporada passada també a l'Estadi de Serrahima de Barcelona.

Reglament-Horari  /  Atletes admesos Historial >>> ABS - PRO - JUN - JUV