Barcelona, 20 de maig de 2008
Nota de Premsa nº: 18/2008

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

NIT DE L'ATLETISME CATALÀ
Maria VascoEl proper divendres 23 de maig, a les 21'30 hores, la Federació Catalana d'Atletisme organitza la ja tradicional “NIT DE L'ATLETISME CATALÀ” a l'Hotel NH Pòdium de Barcelona.
La Nit, que aquest any arriba a la dissetena edició, reuneix a tots els que formem part de la gran família atlètica catalana per fer la tradicional concessió de premis i guardons a les persones que, en mèrit al seu treball i dedicació, hagin estat mereixedores de públic reconeixement.
Jackson QuiñonezEls premis als millors atletes catalans de la temporada 2.007 han estat per Jackson Quiñonez i Maria Vasco. Els dos atletes van protagonitzar una extraordinària temporada amb la culminació dels Campionats del Món celebrats a Osaka, on la marxadora catalana va aconseguir la medalla de bronze, i l'especialista en tanques va obtenir la setena posició amb rècord d'Espanya.
També es farà lliurament de premis als millors atletes catalans en totes les categories. Igualment rebran el reconeixement públic els entrenadors dels atletes guardonats, i els atletes que han batut durant la temporada 2.007 un rècord de Catalunya. En les diferents categories, aquesta temporada destaquen noms d'atletes ja consolidats tot i la seva joventut, com per exemple els guanyadors de la categoria promesa, Eva Martín, Anna Maria Pinero i Pere Joseph, o el guanyador de la categoria juvenil, Manel Concepción, que va aconseguir la medalla de plata al Campionat del Món Juvenil.
Aquest any la Federació vol retre homenatge per la seva trajectòria a Irache Quintanal, atleta olímpica, recordista estatal, Campiona d'Espanya i de Catalunya en innumerables ocasions que, tot i que segueix en actiu amb el màxim nivell, té un dels historials esportius més dilatats de l'atletisme català. També rebrà el mateix reconeixement a la seva trajectòria el seu entrenador Luís Lizaso.
PremiacionsEs farà el lliurament dels trofeus als clubs Campions de Catalunya a l'aire lliure i en pista coberta en les diverses categories. A l'apartat dedicat als jutges es farà lliurament de la insígnia d'argent als jutges amb 25 anys i també menció especial als jutges que aquest any varen passar a la categoria d'Honoraris.
Per últim, destacar que la Federació Catalana d'Atletisme també vol fer un merescut reconeixement per la seva tasca amb la distinció de la Insígnia d'Or de la FCA a David Moner, President de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, i públic agraïment a l'entitat l'Aliança, pel seu suport a la Federació Catalana i a l'atletisme en general.

Premiacions