Barcelona, 23 de gener de 2008
Nota de Premsa nº: 2/2008

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA
76è. Cnat. Catalunya de Marxa - El Prat 27/1El proper diumenge 27 de gener, el Club Pratenc Associació d'Atletisme, amb el suport de l'Ajuntament del Prat del Llobregat, organitzarà el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta en les categories absolut, promesa, júnior, juvenil i veterans, que aquest any arriba a la setanta-sisena edició. Aquest campionat se celebrarà en el marc del trenta-tres Gran Premi de Marxa Atlètica Ciutat del Prat.
La matinal atlètica començarà a partir de les 9 hores amb les curses de veterans i les de promoció, que es realitzaran al circuit urbà que es troba a l'Avinguda Verge de Montserrat del Prat del Llobregat. Les curses absolutes arribaran a prop del migdia, a les 11:25 h es donarà la sortida a les dones i a les 11:30 h als homes.
Els actuals campions catalans són Maria Vasco i José Antonio González, que van aconseguir la victòria a l'edició passada celebrada a Mataró, i que intentaran revalidar el títol. Tots dos especialistes acumulen títols, Maria Vasco cinc campionats catalans en ruta, i José A. González sis, les tres últimes edicions consecutives. El millors atletes catalans participaran en aquest campionat autonòmic. Podem destacar la presència de Beatriu Pascual (VTiM) i Raquel González (AAC), entre d'altres.

Web Organitzador  /  Reglament-Horari  /  Historial