Barcelona, 21 de juny de 2008
Nota de Premsa nº: 21/2008

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

TORNEIG DE FEDERACIONS
Cartell CampionatEl proper dissabte 28 de juny se celebrarà l'edició número trenta-tres del Campionat d'Espanya de Federacions Autonòmiques de 1a. categoria a Avilés, conegut tradicionalment com el Torneig de Federacions.
La Selecció Catalana sempre surt com una de les favorites, ja que ha estat la gran dominadora d'aquest campionat estatal des que l'any 1976 es va iniciar aquest model de competició. A l'historial de la competició, tant la Selecció Catalana femenina com la masculina han vençut 24 vegades de les 32 edicions disputades. En aquesta ocasió, Catalunya també defensarà el títol en les dues categories, ja que va aconseguir el doblet la temporada passada a Córdoba. A la categoria femenina la Federació Catalana ja acumula set títols consecutius, i a la masculina dos.
La Federació Catalana presenta equips molt competitius en les dues categories. Pràcticament totes les figures catalanes participaran en aquest campionat estatal per equips. Podem destacar la presència de Jackson Quiñónez en 110 m tanques, Marc Orozco en els 400 metres, Miguel Quesada que participarà en els 800 metres, Ayad Lamdassem en els 3.000 m, José Ríos en 5.000 m, i Moisès Campeny en llançament de martell. En dones podem destacar algunes figures com Eva Martín que farà els 200 metres i el relleu curt, Rosa Morató els 1.500 m, Jaqueline Martín els 3.000 m, Laia Forcadell els 400 m tanques i el relleu llarg, Beatriz Pascual els 5km marxa, Irache Quintanal el llançament de disc, i Berta Castells el de martell, entre d'altres.

Web Organitzador   /  Selecció  /  Nota de Premsa RFEA Atletes inscrits