Barcelona, 29 d'octubre de 2008
Nota de Premsa nº: 26/2008

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

COMENÇA LA TEMPORADA CATALANA DE CROS
Aquest cap de setmana comença la temporada catalana de cros 2008-2009 amb la celebració de dos festivals atlètics. Destaca l'edició número cinquanta-quatre del Cros de Calldetenes, el més antic de quants se celebren a Catalunya. També es disputarà el Cros d'Olot que aquesta any arriba a la tretzena edició. Les dues competicions se celebraran el proper diumenge 2 de novembre.

El calendari català de cros està ple de bones ofertes atlètiques amb més d'una trentena de crossos distribuïts per tot el territori català.

La temporada té com a culminació, en l'àmbit català, el Campionat de Catalunya de Cros Individual i de Clubs en les diferents categories que se celebrarà el proper 8 de febrer a Canovelles (excepte les categories júnior i veterà que se celebraran a Vic l'1 de febrer). El Campionat de Catalunya de Cros Curt per Clubs se celebrarà a Rubí el 25 de gener. Com sempre els Campionats de Catalunya serveixen també per a confeccionar els atletes i els clubs que participaran en els diferents Campionats d'Espanya de Cros.

A nivell estatal hem de destacar el Campionat d'Espanya de Cros, que aquesta temporada se celebrarà a Albacete el proper 15 de març. El Campionat d'Espanya de Cros per Clubs es realitzarà el 8 de març a Càceres, i el Campionat d'Espanya de Veterans que se celebrarà a Reus el 14 de febrer.
A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat del Món que se celebrarà el 28 de març a Amman (Jordània). Però abans tenim el Campionat d'Europa de Cros que es realitzarà a Brussel·les (Bèlgica) el 14 de desembre.

+ informació