Barcelona, 10 de desembre de 2008
Nota de Premsa nº: 28/2008

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

COMENÇA LA PISTA COBERTA
Aquest divendres 12 de desembre comença la temporada de pista coberta amb la celebració dels tradicionals controls de salts al CAR de Sant Cugat.
El cap de setmana del 10 i 11 de gener començaran les competicions de pista coberta amb els programes complets a Vilafranca del Penedès, amb la celebració del Campionat de Catalunya de Clubs Infantil, el Campionat de Catalunya de Clubs sub-20, i la primera i segona jornades de control absolut.
Aquest any la temporada disposa de vuit jornades de controls absoluts, quatre jornades de controls de promoció en les categories cadet i juvenil, i dos controls de salts al CAR de Sant Cugat. També es disputaran a Vilafranca els diferents campionats autonòmics en totes les categories.
Com a cita més important del calendari català de pista coberta tenim la celebració del 33è. Campionat de Catalunya Absolut el 8 de febrer. L'autonòmic de proves combinades serà el 24 i 25 de gener, i el Campionat de Clubs el 17 de gener.
A nivell estatal destaca el Campionat d'Espanya Absolut que se celebrarà a Sevilla els dies 21 i 22 de febrer. La culminació de la temporada de pista coberta arriba des del dia 6 al 8 de març amb el Campionat d'Europa que se celebrarà a Torí, Itàlia.


+ informació