Barcelona, 31 de gener de 2008
Nota de Premsa nº: 3/2008

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA
Albert VélezSilvia RibaAquest diumenge, 3 de febrer, se celebrarà a Vilafranca del Penedès el 32è. Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta. En aquesta temporada, l'atletisme català celebra quaranta anys de pista coberta a Catalunya. Concretament el 27 de gener de 1.968 es van celebrar els primers Campionats de Catalunya en Pista Coberta al Palau Número 1 de la Fira de Mostres de Barcelona, amb una pista que tenia una corda de 125 metres. Posteriorment s'ha anat canviant de seus fins a arribar a l'actual de Vilafranca del Penedès, i a l'espera del nou pavelló a Sabadell.
   <HISTÒRIA DE LA PISTA COBERTA A CATALUNYA>

Alvaro AljarillaMés de 250 atletes catalans competiran a Vilafranca en aquests campionats autonòmics. Les principals figures de l'atletisme català es podran veure lluitant pel títol autonòmic. Destaquen atletes com Álvaro Aljarilla (FCB) en els 60 m llisos, Pau Fradera (FCB), Marc Altés (CN Reus Ploms) i Julian Lozano (DK) en els 200 metres, Marc Orozco (FCB) en 400 metres, Sergi Silvero (JAS) en els 3.000 m, En els concursos destaquen Miquel Vélez (FCB) en salt d'alçada, Eduard Pérez (FCB) i Pere Joseph (FCB) en triple salt, Raül Mayor (JAS) i Albert Vélez (FCB) en salt amb perxa, i per últim en llançament de pes destaquem a Eloi Rovira (FCB) i Carles Geronès (Girona CB-CAP).

Laia ForcadellEn dones podem citar a figures catalanes com, Sílvia Riba (CA Vic) inscrita en les proves de 60 m, 200 m i salt de llargada, Laia Forcadell (ISS-L'Hospitalet A) es la gran favorita en els 400 metres, Anna Vallhonesta (CA Manresa) en els 800 metres, Núria Puig (AAC) i Anna Bové (FCB) en la cursa de 1.500 m. En tanques destaca l'especialista en combinades Marta Miró (FAAC), en triple salt Dèbora Calveras (CA Manresa). Per últim, destacar la participació de la llançadora olímpica Irache Quintanal (FCB) en llançament de pes.

Reglament-Horari  /  Atletes admesos  /  Historial