Barcelona, 14 de febrer de 2008
Nota de Premsa nº: 4/2008

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS
El proper diumenge 17 de febrer, el Club Atlètic Vic organitza el 88è. Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, conjuntament amb la vint-i-novena edició del Cros Ciutat de Vic – Trofeu Pere Casacuberta. Aquesta serà la setena vegada que Vic acull l'autonòmic de cros absolut, tot i que ara farà dotze anys que es va celebrar per última vegada en aquesta ciutat.
El Campionat de Catalunya de Cros és la competició més important del calendari atlètic català de cros, i com és habitual, és prova selectiva per a formar part de l'equip català que participarà en el Campionat d'Espanya de Cros que se celebrarà a Tarancón (Huelva) el proper 16 de març. Com cada any, els tres primers classificats tindran assegurada automàticament la selecció per l'estatal de cros.
Aquest any es torna a l'antiga fórmula de realitzar conjuntament el campionat individual i el de clubs. Per tant, també d'aquesta competició sortiran els clubs catalans que participaran en el Campionat d'Espanya de Clubs que es realitzarà el proper 2 de març a Madrid.
La matinal atlètica començarà a partir de les 9.30 hores amb les curses de les categories inferiors, fins arribar al migdia que se celebraran les absolutes, en el circuit dels voltants de les pistes d'atletisme Josep Maria Pallàs de Vic.
Els actuals campions absoluts que van aconseguir el títol la temporada passada a Reus són Carles Castillejo, que ja acumula 5 campionats consecutius, i Rosa Maria Morató , que també va guanyar en les tres últimes edicions. tot i que Rosa Morató ha anunciat que malauradament no podrà defensar el títol, ja que ha estat seleccionada per a participar amb l'equip espanyol a la Copa d'Europa de Pista Coberta que se celebrarà el proper dissabte 16 a Moscou. Tot i així, participaran atletes de nivell com Jacqueline Martín, Judit Pla, o Meritxell Calduch. En homes, la participació també serà de luxe amb noms com l'actual campió, Carles Castillejo, i altres com Ayad Lamdassem, José Ríos, José Luis Blanco, Ruben Palomeque, Francisco J. Cortes Huete, Pol Guillen i Driss Lakhouaja, entre d'altres.

Reglament-Horari  /  Web organitzador  /  Historial  /  Historial per equips