Barcelona, 21 de febrer de 2008
Nota de Premsa nº: 6/2008

Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

 

CAMPIONAT D'ESPANYA EN PISTA COBERTA
Cartell CampionatEl proper cap de setmana, 23 i 24 de febrer, se celebrarà la 44a edició del Campionat d'Espanya Absolut en Pista Coberta al Palau Velòdrom Lluís Puig de València. Prop de vuitanta atletes catalans participaran en aquest campionat estatal. El Campionat d'Espanya Absolut és decisiu per a la formació de l'equip espanyol que participarà als Campionats del Món que se celebraran a la mateixa ciutat de València del 7 al 9 de març.
De la representació catalana destaca la presència d'atletes com Alvaro Aljarilla (FCB) en es 60 m llisos, Pau Fradera (FCB) en els 200 metres, Marc Orozco (FCB) atleta que recentment a batut el rècord d'Espanya júnior en la prova dels 400 metres, Reyes Estévez (Nike R) que està inscrit en les proves de 1.500 m i 3000 metres, Víctor Montaner (CA igualada) també en els 1.500 m, Jackson Quiñonez (FCB) en els 60 m tanques, Miquel Vélez (FCB) en salt d'alçada, Raúl Mayor (JA Sabadell), Igor Bichkov (PChJ) i Albert Vélez (FCB) en perxa, i Pere Joseph (FCB) en triple salt.
En dones, podem destacar la presència de Sílvia Riba (CA Vic) inscrita en els 60 m llisos i el salt de llargada, la jove Carmen Sánchez (ISS-L'H) recent Campiona d'Espanya júnior en els 200 metres, Laia Forcadell (ISS-L'H) en els 400 metres, Eva Arias (VTiM) en els 1.500 metres, Jacqueline Martín (FCB) en els 3.000 metres, Anna Ma. Pinero (FCB) i Anna Palou (PChJ) en salt amb perxa, Irache Quintanal (FCB) en pes, i Cristina Bàrcena (FCB) en la combinada del pentatló.

Nota RFEA 1   /  Nota RFEA 2 Atletes inscrits