Barcelona, 15 de gener de 2009
Nota de Premsa nº: 1/2009
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA
Campionat de Catalunya de Clubs El proper cap de setmana se celebrarà a Vilafranca del Penedès la tretzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta en les categories A i B.
El dissabte 17 de gener, es disputarà el campionat en la categoria A en jornada de tarda a partir de les 16.30 hores. El Futbol Club Barcelona lluitarà per a revalidar el títol català tant en la categoria masculina com en la femenina, ja que es va proclamar campió la temporada passada en ambdues categories.
El diumenge 18 es realitzarà la competició en la categoria B, on els clubs participants competiran per una plaça d'ascens a la primera categoria. En aquest cas, la competició es realitzarà en jornada matinal a partir de les 10,00 hores.
A l'historial d'aquest campionat, el FC Barcelona, l'Agrupació Atlètica de Catalunya i ISS-L'Hospitalet (abans Integra 2) es reparteixen els llocs d'honor en quasi la totalitat de les edicions. En quan als títols, el FCB és el dominador en la categoria masculina amb vuit victòries de les dotze disputades. En la categoria femenina, el FCB també domina amb sis títols, l'Agrupació i l'ISS-L'H en tenen tres.
A la categoria A, cinc clubs presenten equip tant en homes com en dones, que són el FC Barcelona, MS Lleida, ISS-L'Hospitalet, AA Catalunya i CA Laietània. Els altres clubs són la JA Sabadell, Aquadiver-GEiEG, i CA Canaletes en homes, i el C.A. Vic, CA Manresa i el Girona Costa Brava en dones.

Reglament-Horari  /  Clubs Classificats  /  Historial

Atletes participants >>>  Clubs A / Clubs B