Barcelona, 1 d'abril de 2009
Nota de Premsa nº: 13/2009
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

COMENÇA LA LLIGA CATALANA DE CLUBS
LLIGA CATALA DE CLUBS 2009Aquest cap de setmana comença la Lliga Catalana de Clubs 2.009, que tradicionalment representa l'inici de la temporada de competicions de pista a l'aire lliure, una vegada finalitzada la temporada de pista coberta i cros.
A la Lliga Catalana de Clubs es disputen dues jornades classificatòries amb mig programa de proves els dies 5 i 19 d'abril, i una jornada final a programa complet el dia 3 de maig. En aquestes tres jornades participen els clubs classificats segons els resultats de la temporada passada. La suma de les puntuacions de les dues jornades classificatòries decidirà l'agrupament de la participació en la Fase Final. No participen els clubs que prenen part a la Divisió d'Honor i en la Primera Divisió del Campionat d'Espanya de Clubs.
Els encontres de la primera jornada del proper diumenge es disputen en jornada matinal, i es realitzaran a l'Estadi Municipal de Mataró, organitzat pel Centre Atlètic Laietània, el Grup A, i a l'Estadi Municipal Josep Molins de Sabadell, organitzat pe la Joventut Atlètica de Sabadell, el Grup B.
La Lliga Catalana també disputa encontres en la segona i tercera categories durant el mateix cap de setmana i amb el mateix sistema de puntuació. Els encontres de segona categoria masculina se celebren a l'Estadi Josep Pla Arbonés de Palafrugell i al de Camp Clar de Tarragona i els de tercera masculina i segona femenina a l'Estadi Municipal del Fornàs a Valls i a l'Estadi Municipal de Can Dragó a Barcelona.

+ informació