Barcelona, 5 de febrer de 2009
Nota de Premsa nº: 2/2009
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA
Aquest diumenge, 8 de febrer, se celebrarà a Vilafranca del Penedès el 33è. Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta. Més de 250 atletes catalans competiran a Vilafranca en aquests campionats autonòmics que es realitzaran en jornada matinal a partir de les 11,00 h i en jornada de tarda a partir de les 16.30 hores.
Les principals figures de l'atletisme català es podran veure lluitant pel títol autonòmic. Destaca la participació de Jackson Quiñonez (FCB) inscrit en aquesta ocasió al salt d'alçada, prova que practicava habitualment ara fa unes temporades. També destaca la presència de Eduard Viles (CA Igualada) als 60 m llisos, Álvaro Sáez (MS Lleida) als 200 metres, Marc Orozco (FCB) als 400 metres, Miquel Quesada (JAS) als 800 metres, Miquel Vélez (FCB) i Lemen Fatty (MS Lleida) al salt d'alçada, Igor Bychkov (PC) i Albert Vélez (FCB) en salt amb perxa, Ruben Pros (MS Lleida) en llargada, Robert Díez (FCB) en triple salt, i en llançament de pes destaquem a Eloi Rovira (FCB) i Carles Geronès (AAC).
En dones podem citar a figures catalanes com, Sílvia Riba (CA Vic) inscrita en les proves de 60 metres i salt de llargada, Andrea Díez (FCB) als 400 m, Laia Forcadell (ISS-L'Hospitalet) que està inscrita a les proves dels 200 m, 400 m i 800 metres, Mª Carmen González (CA Laietània) als 800 metres, Dèbora Calveras (CA Manresa) en triple salt, i Anna Mª Pinero (FCB) i Anna Palou (S N) en perxa.

Reglament-Horari / Atletes admesos / Historial