Barcelona, 5 de febrer de 2009
Nota de Premsa nº: 3/2009
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS
89è Cnat Catalunya de Cros - Canovelles 8/2El proper diumenge 8 de febrer, el Club Atletisme Canovelles i l'Ajuntament de la Ciutat organitzen el 89è. Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, conjuntament amb la setena edició del Cros de Canovelles. Aquesta serà la primera vegada que aquesta població del Vallès Oriental acull l'autonòmic de cros absolut.
El Campionat de Catalunya de Cros és la competició més important del calendari atlètic català de cros, i com és habitual, és prova selectiva per a formar part de l'equip català que participarà en el Campionat d'Espanya de Cros que se celebrarà a Albacete el proper 15 de març. Com cada any, els tres primers classificats tindran assegurada automàticament la selecció per l'estatal de cros.
En aquest autonòmic també es realitza el campionat de clubs, per tant, també de Canovelles sortiran els clubs catalans classificats per a participar al Campionat d'Espanya de Clubs que es realitzarà el proper 8 de març a Càceres. La matinal atlètica començarà a partir de les 10.00 hores amb les curses de les categories inferiors, fins arribar al migdia que se celebraran les absolutes, al circuit de Can Duran de Canovelles.
Els actuals campions absoluts que van aconseguir el títol la temporada passada a Vic són Carles Castillejo, que ja acumula 6 campionats consecutius, i Judit Pla, que també va ser campiona les edicions de 2003 i 2004.
Està prevista la participació de les millors atletes catalans com Rosa Maria Morató (VTIM), Judit Pla (FCB), Jacqueline Martín (FCB), Meritxell Calduch (FCB) i Eva Arias (VTiM). En homes, la participació també serà de luxe amb noms com l'actual campió, Carles Castillejo (Adidas), José Ríos (CA Manresa), Ayad Lamdassem (A Piélagos), Reyes Estevez (Nike) i José Luis Blanco (LS 2), entre d'altres.

Web organitzador / Historial >>> Individual - Clubs

Aquest campionat autonòmic serà enregistrat pel Canal Net-Sport.Tv i es podran veure les imatges de les curses a partir de dilluns amb un enllaç a la nostra web.