Barcelona, 5 de febrer de 2009
Nota de Premsa nº: 4/2009
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA
Campionat de Catalunya de Marxa - El Prat 8/2El proper diumenge 8 de febrer, el Club Pratenc Associació d'Atletisme, amb el suport de l'Ajuntament del Prat del Llobregat, organitzarà el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta en les categories absolut, promesa, júnior, juvenil i veterans, que aquest any arriba a la setanta-setena edició. Aquest campionat se celebrarà en el marc del trenta-quatre Gran Premi de Marxa Atlètica Ciutat del Prat.
La matinal atlètica començarà a partir de les 9 hores amb les curses de veterans i les de promoció, que es realitzaran al circuit urbà que es troba a l'Avinguda Verge de Montserrat del Prat del Llobregat i el CEM Sagnier del Prat. Les curses absolutes arribaran a prop del migdia, a les 11:25 h es donarà la sortida a les dones i a les 11:30 h als homes.
Els actuals campions catalans són Beatriz Pascual (VTiM) i José Antonio González, que van aconseguir la victòria a l'edició passada al mateix escenari. Tots dos especialistes acumulen títols, Beatriz Pascual quatre campionats catalans en ruta, i José A. González set, les quatre últimes edicions consecutives. Els dos atletes intentaran revalidar el títol català. El millors atletes catalans participaran en aquest campionat autonòmic, podem destacar la presència de Maria Vasco (CAMV) i Jesús Angel García Bragado (CI2), entre d'altres.

Reglament-Horari / Web Organitzador / Historial