Barcelona, 19 de febrer de 2009
Nota de Premsa nº: 5/2009
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

CAMPIONAT D'ESPANYA EN PISTA COBERTA
El proper cap de setmana, 21 i 22 de febrer, se celebrarà la 45a edició del Campionat d'Espanya Absolut en Pista Coberta al Palacio Municipal del Deportes San Pablo de Sevilla. Prop de vuitanta atletes catalans participaran en aquest campionat estatal. El Campionat d'Espanya Absolut és decisiu per a la formació de l'equip espanyol que participarà als Campionats d'Europa que se celebraran a Torí (Itàlia) del 6 al 8 de març.

De la representació catalana destaca la presència d'atletes com Pau Fradera (FCB) als 200 metres, Marc Orozco (FCB) als 400 metres, Miguel Quesada (JAS) als 800 m, Jackson Quiñonez (FCB) en els 60 m tanques, Igor Bichkov (PChJ) i Albert Vélez (FCB) en perxa, Ruben Pros (MS Lleida) a llargada, Robert Díez (FCB) en triple salt, i Agustí Fèlix (FCB) a l'heptatló.

En dones, podem destacar a Andrea Díez (FCB) i Carmen Sánchez (ISS-L'H) als 200 metres, Laia Forcadell (ISS-L'H) en els 400 metres, Mari Carmen Gonzàlez (CA Laietània) als 800m, Natàlia Rodríguez (CGT) als 1500 metres, Eva Arias (VTiM) inscrita als 1.500 m i als 3000 metres, Anna Ma. Pinero (FCB) i Anna Palou (PChJ) en salt amb perxa, Sílvia Riba (CA Vic) inscrita en llargada i 60 m llisos, Dèbora Calveras (CA Manresa) en triple salt, Irache Quintanal (FCB) en pes, i Cristina Bàrcena (FCB) a la combinada del pentatló.

Nota de Premsa RFEA / Atletes inscrits