Barcelona, 25 de febrer de 2009
Nota de Premsa nº: 7/2009
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

CAMPIONAT D'ESPANYA DE MARXA EN RUTA
El proper diumenge 1 de març se celebrarà l'edició número setanta-vuit del Campionat d'Espanya de Marxa Atlètica en Ruta a San Pedro del Pinatar (Múrcia). Mig centenar d'atletes catalans competiran en aquest campionat estatal que, com és tradicional, és decisiu per a establir els diferents equips espanyols que participaran en les competicions internacionals d'aquesta temporada, com per exemple la Copa d'Europa que se celebrarà el 24 de maig a Metz (França).
Podem destacar atletes catalans com Beatriz Pascual (VTiM) que defensarà el títol aconseguit la temporada passada a Castro Urdiales, i Maria Vasco (CA MV) Campiona d'Espanya en ruta en sis edicions. En homes, podem destacar a José Antonio González (CA MV), campió en 2.004.
A les categories de promoció podem destacar a Sandra Troyano (ISS-L'H) i Marc Guerrero (ISS-L'H), ambdós competiran als 5 km marxa de la categoria cadet femení i masculí respectivament.
En aquest campionat d'Espanya, a part de la classificació individual, també es competeix pel títol estatal per Federacions Autonòmiques en les categories de cadet i juvenil-júnior tant en homes com en dones.

Nota de Premsa RFEA / Atletes inscrits / Selecció Catalana