Barcelona, 13 de gener de 2010
Nota de Premsa nº: 1/2010
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA
El proper cap de setmana se celebrarà a Vilafranca del Penedès la catorzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta en les categories A i B.
El dissabte 16 de gener, es disputarà el campionat de la categoria A en jornada de tarda a partir de les 16.30 hores.
El Futbol Club Barcelona lluitarà per a revalidar el títol català tant a la categoria masculina com a la femenina, ja que es va proclamar campió la temporada passada ambdues categories.
Sis clubs presenten equip tant en homes com en dones, que són el FC Barcelona, MS Lleida, ISS-L'Hospitalet, AA Catalunya, el CA Manresa i CA Laietània. Els altres clubs classificats són la JA Sabadell i CA Canaletes en homes, i el CA Vic i el UGE Badalona en dones.
El diumenge 17 es realitzarà la competició de la categoria B, on els clubs participants competiran per a una plaça d'ascens a la primera categoria. En aquest cas, la competició es realitzarà en jornada matinal a partir de les 10,00 hores.
A l'historial d'aquest autonòmic, el FC Barcelona, l'Agrupació Atlètica de Catalunya i ISS-L'Hospitalet (abans Integra 2 ) es reparteixen els llocs d'honor en quasi la totalitat de les edicions. En quan als títols, el FCB és el dominador en la categoria masculina amb nou victòries de les tretze disputades. En la categoria femenina, el FCB també domina amb set títols, l'Agrupació AC i l'ISS-L'Hospitalet en tenen tres.

Reglament-Horari / Clubs classificats / Sorteig / Historial