Barcelona, 7 d'abril de 2010
Nota de Premsa nº: 11/2010
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

COMENÇA LA LLIGA CATALANA DE CLUBS
Aquest cap de setmana comença la Lliga Catalana de Clubs 2.010, que tradicionalment representa l'inici de la temporada de competicions de pista a l'aire lliure, una vegada finalitzada la temporada de pista coberta i cros.
A la Lliga Catalana de Clubs es disputen dues jornades classificatòries amb mig programa de proves els dies 11 i 18 d'abril, i una jornada final a programa complet el dia 2 de maig. En aquestes tres jornades participen els clubs classificats segons els resultats de la temporada passada. La suma de les puntuacions de les dues jornades classificatòries decidirà l'agrupament de la participació en la Fase Final. No participen els clubs que prenen part a la Divisió d'Honor i en la Primera Divisió del Campionat d'Espanya de Clubs.
Els encontres de la primera jornada del proper diumenge es disputen en jornada matinal, i es realitzaran a Estadi Municipal de Can Jofresa de Terrassa , organitzat pel la Unió Atlètica de Terrassa, el Grup A, i a Estadi Municipal Josep Mª Pallàs de Vic, el Grup B, organitzat pel Club Atlètic Vic.
La Lliga Catalana també disputa encontres en la Segona i Tercera categories durant el mateix cap de setmana i amb el mateix sistema de puntuació. Els encontres de Segona Categoria masculina se celebraran dissabte 10 a Estadi Municipal La Pedra Salvadora de Mollet del Vallés, i a l' Estadi Municipal La Muntanyeta de Calella.
Per últim, els de Tercera Categoria masculina i Segona femenina disputaran les corresponents primeres jornades diumenge a l'Estadi Municipal de Mataró, i a l'Estadi Municipal de Cambrils.

+ informació