Barcelona, 12 d'abril de 2010
Nota de Premsa nº: 12/2010
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

NIT DE L'ATLETISME CATALÀ
El proper divendres 16 d'abril, la Federació Catalana d'Atletisme organitza la ja tradicional “Nit de l'Atletisme Català” a l'Hotel Avenida Palace de Barcelona. La Nit, que aquest any arriba a la dinovena edició, reuneix a tots els que formem part de la gran família atlètica catalana per fer la tradicional concessió de premis i guardons a les persones que, en mèrit al seu treball i dedicació, hagin estat mereixedores de públic reconeixement.
Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.009 han estat per Jesús Àngel Garcia Bragado i Natàlia Rodríguez. Els dos atletes han protagonitzat una extraordinària temporada, amb la culminació de la medalla de plata dels 1.500 m al Campionat d'Europa en pista coberta de Torí a càrrec de l'atleta tarragonina, i la medalla de bronze als 50 km marxa de Garcia Bragado als Campionats del Món de Berlín.
També es farà lliurament de premis als millors atletes catalans en totes les categories. Igualment rebran el reconeixement públic els entrenadors dels atletes guardonats, i els atletes que han batut durant la temporada 2.009 un rècord de Catalunya. A les diferents categories, aquesta temporada destaquen noms d'atletes ja consolidats tot i la seva joventut, com per exemple els guanyadors de la categoria promesa, Albert Vélez i Laura Redondo, o la millor atleta juvenil, Clàudia Garcia, que va aconseguir la medalla de bronze als Campionats d'Espanya Absoluts en salt d'alçada.
Aquest any la Federació vol retre homenatge a Jordi Garcia, en l'efemèride dels 30 anys que va aconseguir la Medalla d'Or al Campionat del Món Júnior de Cros. També rebran una Distinció Especial els entrenadors Llorenç Cassi i Hans Ruf pel seu espectacular treball durant tota una vida dedicada a l'atletisme, primer com atletes i després com a entrenadors amb brillantíssims resultats.
Per últim, destacar que es farà el lliurament dels trofeus als clubs Campions de Catalunya a l'aire lliure i en pista coberta en les diverses categories. A l'apartat dedicat als jutges, es farà lliurament de la Insígnia d'Argent als jutges amb 25 anys en actiu a Laureà Plà i Àngels Vinyals, també es farà entrega de la Placa al Mèrit Domingo Casillas al Jutge Guillem Montagut, per la seva dedicació i trajectòria, i Jutge de l'Any a José Ramón Salas. Així com el públic agraïment a l'entitat l'Aliança, pel seu suport a la Federació Catalana i a l'Atletisme en general.

Premiacions / Millors atletes 2009