Barcelona, 13 de maig de 2010
Nota de Premsa nº: 15/2010
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

MULLA'T I CORRE PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE
El proper diumenge 16 de maig se celebrarà la desena edició de la cursa atlètica Circuit de Catalunya, Mulla't i Corre per l'Esclerosi Múltiple, que tal i com indica el seu nom té la gran particularitat de que el Circuit de Montmeló és la pista on els participants disputen les curses.
Després de la iniciativa començada l'any 2.001, aquesta desena edició deixa clar la consolidació d'un esdeveniment esportiu on tots els participants poden gaudir d'una bona experiència, conèixer des de dins el Circuit de Montmeló, i a la vegada contribuir en una causa solidària.
La matinal atlètica, organitzada per l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, presenta una jornada plena d'al·licients. Es disputaran tres curses, començant el festival atlètic a les 10.00 hores amb la cursa de 10.000 metres, després es realitzarà la de 3.000 m que sortiran a les 11,15 h, i l'última cursa, la d'una milla de distància amb sortida a les 12,00 hores.
Sota el lema de “Mulla't i Corre per l'Esclerosi Múltiple” es planteja un gran repte: el de millorar el rècord de participació d'una manera important i consolidar aquesta cursa entre les més importants de Catalunya.
També com les edicions precedents, aquesta iniciativa té com a objectiu principal recaptar fons destinats als projectes d'investigació impulsats per a la Fundació Esclerosi Múltiple. Tots els participants tindran el plaer de gaudir d'un paratge únic i contribuir a una causa noble, ja que la totalitat de la recaptació de la inscripció dels participants anirà a la Fundació Esclerosi Múltiple per a pal·liar els efectes d'una malaltia que limita i incapacita físicament a qui la pateix. El preu de la inscripció és de 12 € pels participants adults, i 6 € pels més joves.
Aquesta iniciativa pretén ser una festa de l'atletisme català que amb la motivació d'una bona causa pot unir a la gent de l'atletisme i gaudir en família d'una jornada dominical inoblidable. De fet aquest dia s'ha convertit en una jornada de portes obertes del Circuit de Catalunya, ja que tant els participants com els acompanyants poden conèixer des de dins aquesta magnífica instal·lació esportiva i gaudir d'una zona lúdic-recreativa que funcionarà des de les 09,30 h fins a les 13,30 hores.

Web Organitzador / Web Fundació Esclerosi Múltiple