Barcelona, 21 de gener de 2010
Nota de Premsa nº: 2/2010
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS
El proper diumenge 24 de gener, el Grup Atletisme Lluïsos Mataró organitza el 90è Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, conjuntament amb el Cros de Mataró, que aquest any arriba a la l'edició número quaranta. Aquesta serà la quarta vegada que la capital del maresme acull l'autonòmic de cros absolut, una de les competicions més antiga de quantes se celebren a Catalunya i a Espanya.
El Campionat de Catalunya de Cros és la competició més important del calendari atlètic català de camp a través, i com és habitual, és prova selectiva per a formar part de l'equip català que participarà en el Campionat d'Espanya de Cros que se celebrarà a La Corunya el proper 7 de març. Com cada any, els tres primers classificats tindran assegurada automàticament la selecció per a l'estatal de cros.
En aquest autonòmic també es realitza el Campionat de Clubs, per tant, també de Mataró sortiran els clubs catalans classificats per a participar al Campionat d'Espanya de Clubs que es realitzarà el proper 21 de febrer a Haro (La Rioja).
La matinal atlètica començarà a partir de dos quarts de deu amb les curses de les categories de promoció, fins a arribar al migdia que se celebraran les absolutes, al circuit de cros dissenyat al voltant de l'Estadi Municipal d'Atletisme de Mataró.
Els actuals campions absoluts són Ayad Lamdassem i Rosa Morató que van aconseguir el títol la temporada passada a Canovelles.
Està prevista la participació dels millors especialistes catalans. Destaca la presència de Rosa Morató (VTiM), José Ríos (CA Manresa), Ayad Lamdassem (At Bikila), Eva Arias (VTiM), Carles Castillejo (CD Strans.com), Judit Pla (FCB), Reyes Estévez (FCB), José Luis Blanco (CA La Sansi 2), Jaqueline Martín (FCB) Àngel Mullera (CA Lloret LS) i Miriam Ortiz (ISS-L'H) entre d'altres.
Aquest campionat autonòmic es podrà veure en imatges a Net-Sport.Tv a la web http://www.net-sport.tv/croscatalunya.

Web organitzador / Historial