Barcelona, 28 d'octubre de 2010
Nota de Premsa nº: 21/2010
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

COMENÇA LA TEMPORADA CATALANA DE CROS
Aquest cap de setmana s'inicia la temporada catalana de cros 2010-2011 amb la celebració el diumenge 31 d'octubre del Cros d'Olot, que aquesta any arriba a la quinzena edició. El calendari català de camp a través està ple de bones ofertes atlètiques amb prop d'una trentena de festivals atlètics distribuïts per tot el territori català.
La temporada té com a culminació, en l'àmbit català, el Campionat de Catalunya de Cros Individual i de Clubs que se celebrarà el proper 30 de gener a Granollers. El Campionat de Catalunya de Cros Curt per Clubs aquesta temporada es disputarà a Vic el 16 de gener. El Campionat de Catalunya Individual i Clubs de Veterans se celebrarà el proper 23 de gener a Sabadell, coincidint amb la cinquanta edició del Cros de Sant Sebastià.
Com sempre els campionats autonòmics serveixen també per a confeccionar els equips d'atletes atletes i els clubs que participaran als diferents Campionats d'Espanya de cros.
A nivell estatal, hem de destacar el Campionat d'Espanya de Cros, que aquesta temporada se celebrarà a Haro ( La Rioja ) el proper 27 de febrer. El Campionat d'Espanya de Cros per Clubs, que es realitzarà el 13 de febrer a Punta Umbría, Huelva.
A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat del Món que se celebrarà el 20 de març a la mateixa seu que el campionat estatal, Punta Umbría. Però abans tenim el Campionat d'Europa que es realitzarà a Albufeira (Portugal) el proper 12 de desembre.

Calendari