Barcelona, 15 de novembre de 2010
Nota de Premsa nº: 22/2010
Alberto Ruiz - Premsa i Comunicació

 

CATALUNYA, LA MILLOR FEDERACIÓ D'ESPANYA
La Federació Catalana d'Atletisme ha estat, un any més, la millor Federació Autonòmica al conjunt dels Campionats d'Espanya disputats durant la temporada 2.010 amb un total de 2.669,7 punts, seguida a gran distància per la Federació Andalusa amb 1.387,8 punts i la de la Comunitat Valenciana amb 1.303 punts.
Aquesta classificació s'obté sumant 8 punts al primer classificat, 7 al segon i així successivament fins el vuitè classificat que rep 1 punt. Es realitza amb els cinc campionats a l'aire lliure per categories (absolut, promesa, júnior, juvenil i cadet) més els cinc de pista coberta, els campionats de marató, mitja marató, 10.000 metres , 10 km en ruta, milla i marxa atlètica.
Catalunya s'imposa per cinquè any consecutiu, o el que és el mateix, des de la primera vegada que la RFEA realitza aquesta classificació.
La Federació Catalana encapçala també totes les classificacions parcials dels campionats en pista, tant al l'aire lliure com en pista coberta en totes les categories, així com també la classificació parcial de marxa atlètica. D'aquesta manera, s'imposa en onze de les setze classificacions parcials.

Nota de Premsa RFEA